Word lid

Waarom is het belangrijk dat jouw stem gehoord wordt?

Met de decentralisaties van de laatste jaren liggen beleidsbeslissingen over onze leefwereld steeds sterker in handen van de gemeenteraad. Door actief te zijn in de lokale politiek kun je ook invloed uitoefenen op het beleid in onze gemeente.

Kun jij je vinden de speerpunten van HvSD en heb je zelf ideeën om ons eiland leefbaarder te maken? Wil je nu én in de toekomst actief meedenken over het beleid van de gemeente Schouwen-Duiveland? Heb je wellicht ambities om je verkiesbaar te stellen als gemeenteraadslid bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen? Ben jij sterk in debatteren en geïnteresseerd in maatschappelijke onderwerpen ?

Jouw stem telt! Als lid heeft je stemrecht en invloed op de koers van HvSD. Onze leden beslissen mee op alle niveaus. Bijvoorbeeld door input te leveren voor debatten, mee te discussiëren over beleidsthema’s en door standpunten te vormen. Jouw stem telt bij de verkiezingen van voorzitters, lijsttrekkers en kandidaten. Laat weten wat jij belangrijk vindt!

HvSD wil graag groter worden,  maar daar hebben we jouw hulp hard bij nodig! Onze leden zijn onze ambassadeurs. Vertel mensen in je omgeving waarom HvSD het waard is om op te stemmen en draagt onze standpunten uit. Inspireert vrienden, kennissen en familieleden. Houdt ons scherp en geeft ons feedback. Online en offline, steunt ons. Samen kunnen we de komende verkiezingen een mooie uitslag behalen!

Heb je geen politieke ambities maar wil je onze partij wel ondersteunen met je kennis?  Sluit je dan aan bij een van de werkgroepen om de plannen meer inhoud te geven en uitvoerbaar te maken.

Natuurlijk worden ook financiële bijdrage zeer op prijs gesteld. Geld dat kan worden geïnvesteerd in de partij. Bijvoorbeeld voor trainingen en cursussen aan te bieden aan toekomstige gemeenteraadsleden. Zo kunnen ze vol vertrouwen deelnemen aan de politiek. Maar ook voor verkiezingscampagnes is geld nodig. Met jouw bijdrage, groot of klein, zijn we heel erg blij!

Steunt ons met een bijdrage, je stem en je ideeën. Precies op de manier die bij jouw past. Jouw steun wordt op prijs gesteld.